Thursday, March 30, 2006

Potträning

Nu har Elias invigt sin nya potta, som han fick av mig och Daddy Fool i födelsedagspresent. Vi började igår efter lunchen. Då kissade han i pottan. Idag efter lunch så både kissade och bajsade han. Verkar ha varit ett lyckat inköp. :)

Vi var iväg på öppna förskolan i Högalid i morse, men det var mindre lyckat. En unge envisades med att kasta saker på folk, bland annat på Elias. Detta fick till följd att Elias började gråta, och det fortsatte han med större delen av tiden. Sen var han nog trött, för han skrek ungefär halva vägen hem. Till slut somnade han och sov sig igenom handlandet på Hemköp. Han vaknade igen när vi kom innanför dörren hemma.

Igår tog vi oss till öppna förskolan vid Drakenbergsparken, men bara för att upptäcka att den var stängd pga sjukdom. Typiskt. Men vi försöker väl igen nästa vecka. Förskolan vid Högalidskyrkan har uppehåll nu tills 25:e april.

Meddelande till fammo och faffa: Jag har köpt ett par påsar tekakor till faffa. De ligger i frysen. Ska jag ta med bägge till påsk?

1 comment:

Anonymous said...

GoKväll lilla e!
Vilka nyheter.... Pottdax - med
lyckat resultat första gången.
Bra jobbat Elias!! Ja tack, the-
kakorna är välkomna. Tack för om-
tanken. Faffa är på Bruks ikväll.
Nån kollega som skall gå i pension.
Må så gott och pussa på varandra.
FaMor.