Tuesday, April 04, 2006

Borsta tänderna när du är riktigt glad...

Igår var vi på BVC och fick lite info från folktandvården. Fick bland annat reda på att vi skulle ha börjat med tandkräm redan från början, till skillnad från informationen vi fick från vår BVC sköterska. Hon sa att vi inte behövde börja med tandkräm förrän kindtänderna kommit. Men tandkräm inhandlades direkt efter mötet och invigdes på kvällen. Det gick bra. Ingen större skillnad från innan. Han kommer att kallas till första kontrollen när han är tre år. Hon sa även att eftersom att han började få sina tänder så tidigt så kommer han att börja tappa dom tidigare också. Mjölktänderna har tydligen en fast livslängd.

Idag är en gråmulen dag. Det har regnat en hel del nu under morgonen. Ingen gympa att gå till. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på att göra idag. Man är ju inte så sugen på promenad i det här vädret. Vi får väl ha en lekdag inomhus antar jag. När ska våren komma???

Just ja, det har hänt nåt trist. Vår kexask, en tupperware minibabuska, har försvunnit. Skulle ta fram den och ge honom ett smörgåsrån i lördags, men trots ett väldans letande i skötväskan så hittade jag den inte. Trodde att den kunde ha åkt ur när vi var på öppna förskolan i Högalid i förra veckan, men jag ringde dit och där fanns den inte. (Kan ju ha varit nån unge som snott den ur väskan. Den låg längst upp i väskan). Nåväl, har sett att det finns att få tag på på Tradera. Får väl lägga ett bud. De är ju perfekta för smörgåsrånen. Ska faktiskt göra det nu på en gång. Håll tummarna!

No comments: