Tuesday, April 18, 2006

Hemma igen

Påsken har tillbringats i Fagersta hos Elias fammo och faffa. Daddy Fool och jag har blivit rejält omhändertagna, fått sova ut på mornarna och ta det lugnt under dagarna. Fammo och faffa har tagit hand om den lille fnutten. TACK!!! Nu känner man sig som en människa igen. Vi fick även en utekväll. På lördagen gick vi på Götis nere på Byn. Vi var först på plats, det var nästan så det ekade när vi pratade med varandra :) Men efter ett tag kom det fler folk. Vi partajade loss tills de stängde vid två-tiden på natten. Behöver väl inte säga att söndagen blev ganska lugn och slö.
Elias var på en liten miniturné, vet inte hur många människor han träffade, men många var det. Annars sprang han mest omkring i vardagsrummet, fram och tillbaka med bestämda steg. Han sa "titta" och "tack" ("tacket" hörde dock bara fammo och faffa, för så sov vi som små stockar).
Han vet nog inte vad han sa, men gulligt lät det.

Igår var det dags att åka hem igen. Bilstolen lämnade vi kvar där, faffa kommer ju ner med bilen om ett par veckor, så då tar han med den då. Detta var nog tur det, för vi fick knappt plats med det vi hade. Tågresan var ganska gnällig för Elias del. Men hem kom vi. Vi misstänker att han håller på att få fler tänder, dels för att han har gnällt lite extra senaste dagarna, men även för att det ser lite svullet ut i tandköttet. Vi får väl se hur många gaddar som dyker upp den här gången. Nu ska den lille pluttisen bytas om till pyjamas. Igår var han så trött att han somnade i min famn utan välling! Han verkar dock lite piggare ikväll, så det blir nog en vällingflaska vid läggdags.

No comments: