Tuesday, April 25, 2006

Tandnytt

Då var det dags för den första kindtanden! I söndags när vi var på besök hos Elias gammelfarfar och gammelfarmor, så upptäckte Daddy Fool att det stack fram lite vitt i tandköttet uppe på vänster sida. Det är inte mycket som syns men det måste vara en kindtand som är på väg. Häftigt!

Igår kväll var vi på visit hos moster. Kollade in hennes nya kulfiskar och malar. Dom var gulliga på ett fiskigt sätt. På grodfronten hade det hänt en del, två grodor till hade kolat, så nu är det bara en stackare kvar. Elias spanade väl in firrarna litegrann, men mest sprang han omkring. Han tog sig en tur under köksbordet också, krypandes mellan alla stolsben. Sen passade han på att vandra omkring på balkongen, som inte hade ett alltför rent golv, vilket vi märkte när han efter detta fnuttade omkring på mosters matta vid soffan. Plötsligt såg vi att det kryllade av små svarta fotsteg på mattan. Oups, det var bara till att dra av honom strumporna. Hoppas att hon får bort fläckarna lätt.

Verkligheten närmar sig. Jag har fått ett schema att fylla i, hemskickat från jobbet. Usch! Men jag ska väl se till att fylla idet och sedan kila upp med det till avdelningen. Ska ringa till chefen och kolla om hon är där idag, hon ville ju så gärna träffa Elias igen. Dessutom måste jag kolla när det var vi skulle till Amsterdam. Vi ska dit ett par dagar i början av september, på studieresa. Måste veta exakt när, så att jag inte fyller i fel på schemat.

Annars blir det nog en lugn dag. Daddy Fool slutar lite tidigare idag, han kommer kanske hem vid 15-tiden eller nåt sånt. Vi ska få vår nya hem-PC idag. Denna gång via hans jobb. Blir nog ett pysslande att få upp den, få bort den gamla samt föra över viktiga saker från den gamla datorn till den nya. Kanske jag passar på att gå och köpa fler strumpor till Elias. Han börjar växa ur de flesta han har. Har hittat en jättebra sort på H&M som inte brukar åka av så lätt. Vi får se om vi kommer iväg, annars kanske vi bara tar en tur runt i kvarteret.

No comments: