Monday, February 20, 2006

Lekdag

Idag har Elias och jag varit på öppna förskolan vid Högalidskyrkan. Det var många barn där. Först var han lite blyg och höll sig mest vid mig, men så småningom kröp han iväg med jämna mellanrum, hittade leksaker och andra barn att klappa på. Vid ett tillfälle blev han själv klappad på, fast lite för hårt, så då blev han lite ledsen. Annars hade vi en trevlig stund och vid 15-tiden avslutades det med sång.

Daddy Fools och min fredagskväll var jättetrevlig förresten. Vi lämnade Elias med farmor och farfar vid 18:30 ungefär och tog oss till Sabai Sabai. Maten var suveränt god och vi blev mätta och belåtna. Sen promenerade vi till biljardhallen, men det visade sig att man måste lösa medlemsavgift (vilket vi o och för sig var beredda på), men under första besöket fick man inte beställa in någon alkohol så vi promenerade vidare och hamnade till slut på Kickis. Där var det karaokekväll och det sjöngs för fulla muggar. Daddy Fool drog i med "Känn ingen sorg för mig Göteborg" men lilla e nöjde sig med att titta på och njuta. Är lite för feg för sånt där. Drinkarna flödade och när lördagsmorgonen kom så mådde vi väl som vi förtjänade antar jag. Vi kom i alla fall iväg till babysimmet så Elias fick plaska runt. Han verkade dock lite mer mellow än vanligt han också. Sen på eftermiddagen gick vi och la oss ett tag. Elias passade också på att ta sig en lur. Det var underbart skönt, och när vi vaknade så hade svärmor lagat middag åt oss. Mums!

På söndagen tog vi en liten promenad till Elias mormor. Vi fikade och tittade på lillens upptåg och roliga miner. Sen tog vi oss hemåt och lagade middag som vi sedan intog framför tv:n.

En härlig helg med andra ord!

No comments: