Friday, February 17, 2006

It´s a celebration

Idag kommer Elias farmor och farfar hit. Farmor kommer redan nu på förmiddagen och farfar kommer senare ikväll. Daddy Fool och jag ska nämligen fira att det är fyra år sedan vi var på vår första date! Detta ska vi göra genom att gå till Sabai Sabai på Kammakargatan och äta en god middag. Det var evigheter sen vi var där sist. Jag bodde ju på Kammakargatan förut och då blev det några besök där. Jättegod mat, mysig, Thai-inspirerad miljö. Bord är bokat till klockan 19. Efter middagen tänkte vi ta en tur till Biljardhallen där vår första date tog plats. Vi får väl se om vi blir kvar där för man måste bli medlem för att få komma in. Beror på hur hög medlemsavgiften är. Vore ju onödigt att betala för mycket eftersom att vi säkerligen inte kommer att gå dit alltför ofta. Om inte, så finns det ju många andra ställen att välja på. Men lite flipper skulle inte vara helt fel.

Fast vår lilla pojke är den finaste i hela världen så ska det bli riktigt skönt att få lite avlastning och komma iväg på tumanhand. Det blir ju inte så ofta numera. Vi får hoppas att han är snäll mot farmor och farfar och att han inte drar på sig några fler skador. Bäst att ha mobilerna nära till hands utifall. Med hans energi och upptäckarlusta så kan allt hända, och det händer oftast väldigt snabbt när man minst anar det.

Vi hade en ny tränare på gympan igår. Det var meningen att det skulle vara ett konditionspass men det blev mera ett styrkepass. Hon var väldigt inriktad på träning för just mammor, brukar tydligen köra pilates etc. Blev lite besviken eftersom jag var så inställd på att få ta i ordentligt. Vi får väl se hur kommande torsdagspass blir. Hoppas att det blir lite omväxlande, inte bara som igår.

No comments: