Friday, February 24, 2006

Ensamt avslut

Igår var det avslutning med föräldragruppen på BVC. Elias och jag var där i tid, klockan 13, men det var inga andra där. Barnsköterskan Gunnel kom och vi satt och pratade. Tiden gick, inga andra ungar dök upp..... Tydligen hade Gunnel glömt att skicka ut information om träffen. Vi fick ju reda på det när vi var på läkarbesöket. Nåväl, Elias satt på golvet och lekte med en massa leksaker, bland annat en leksakstelefon som han använde genom att banka med luren på nummerplattan. Vid två-tiden bröt vi upp och gick ut i solskenet. Tog en promenad till Slussen, gick Skeppsbron och sen hem via Gamla Stan. På hemvägen fick Elias tokspel och började skrika hejdlöst. Så fort mamma plockade upp honom ur vagnen så blev allt bra. Han såg sig omkring och flinade. Men han är ju så tung nu, så det är inte lätt att kånka på honom samtidigt som man ska fösa vagnen framför sig, så han åkte ganska snart ner i vagnen igen. Det var inte populärt, men som tur var så tystnade han när vi gick in på Hemköp.

Vi var ensamma hemma på kvällen för Daddy Fool var ute med jobbet. De skulle dricka avskedsöl för en kollega som ska sluta. Trots lite gnäll så fick jag faktiskt Elias att somna cirka kvart i nio, och sen somnade jag strax efter. Daddy Fool kom hem vid 22-tiden, jag märkte ingenting. Vaknade dock vid 23.30 och var uppe ett litet tag innan jag slocknade för natten.

I helgen ska eventuellt de som bor vid Ringen (ena parten i det preliminära triangelbytet vi har/hade på gång på Björns Bostadsbytare) komma och titta på våran lägenhet, så det blir till att städa idag. Misstänker att vår lägenhet är lite i minsta laget för dom, men men, vi får väl se..... Vi har ju faktiskt ingen brådska.

Nu håller Elias på att ställa sig på knä vid balkongdörren, bäst att gå och hålla lite koll så att skadefrekvensen inte ökar.

No comments: