Monday, January 23, 2006

Måndag hela veckan...

Ja då var det måndag igen. Men det var ju nyss måndag tycker jag. Veckorna bara rinner iväg. I morgon blir Elias tio månader gammal (eller ung ska man väl kanske säga). Det har gått så fort och han har utvecklats så mycket. Fasar lite för den dagen har kan gå själv för då kommer vi nog att få fullt upp med att försöka hålla koll på honom. Kanske bäst att börja bunkra upp med saker från apoteket.

Fikat i lördags var förresten jättetrevligt. Mamma och syrran hade fullt upp med målningen så de dök inte upp. Eventuellt träffas syrran och jag i helgen istället för vi måste se "Harry Potter och fången från Azkaban". Vi har sett de två första filmerna och laddar för att kunna kolla den fjärde på bio. Vi får se om vi hinner annars får vi väl hyra fyran på dvd eller nåt.

Idag kommer svärmor på besök. Hon ska shoppa kläder inför ett evenemang som hon och svärfar ska på i helgen. Det är ju faktiskt några veckor sen Elias träffade sin farmor nu så han blir nog jätteglad. (Hm just nu sitter han i sin gåstol och han drar i lådorna i bokhyllan. Bara en tidsfråga innan han klämmer fingrarna...) Igår däremot var en fruktansvärt gnällig dag. Nästan ingenting var bra. Korta stunder var han lugn men snart började han gnälla/skrika. Började på morgonen när han skulle äta frukost. Stackars pappa hade fullt sjå med att försöka få i honom gröten. Sen gjorde jag själv ett försök, fick i honom ett par skedar, men sen gick det inte mer. Det fick lov till att bli en tidigare lunch istället.

Vi får hoppas att det blir en bättre dag idag. Än så länge verkar det lovande. Han gnällde lite precis när han vaknade till, men sen började han att le och skratta. Vi låg och gosade och lekte ett tag innan vi klev upp vid nio-tiden.

Japp då hände det....Elias klämde fingrarna i lådan. Han grinade i några sekunder, mamma plockade upp honom i famnen och blåste på fingrarna och sen blev det snabbt bra igen. Ja, detta lilla busfrö. Det kommer att bli många klämda fingrar, blåmärken och andra blessyrer innan han blir stor.

1 comment:

Erika said...

Javisst, måste ju få tillfälle att lägga ut min sida av saker och ting i bland när de inte överrensstämmer med Daddy Fools :)

Är det måhända ozzi i Tyskland?? :)