Monday, August 10, 2009

"Roll over Beethoven"

Marcus rullar runt på mage hela tiden. Knappt har man lagt honom på rygg i babygymmet, eller i sängen för den delen, förrän han rullar över. Idag rullade han ur gymmet men då flyttade vi snabbt in honom i gymmet igen. Vi vill ju inte att han ska klonka i näsan i det hårda golvet när han inte orkar hålla huvudet uppe längre. Men han är riktigt stark i nacken och kan hålla skallen uppe riktigt länge nu. Andra små skaer han har för sig är att dra mamma i håret och att nypa mamma hårt i armen medan han äter. "Starkus" har riktigt hårda nypor!

Elias börjar bli en riktigt social kille. På torsdag ska han förmodligen hem till en kompis på dagis. Han får vara kvar där tills kompisens mamma kommer och hämtar. Sen slår dom en signal när det är dags att hämta hem grabben. Det blir första gången som han är hemma hos en dagiskompis. Spännande!

Lugn kväll ikväll. Elias bygger tågbana i vardagsrummet (snart läggdags dock) och Daddy Fool spelar gitarr för Marcus. Känns som om det vore läggdags för mamma snart också men jag ska försöka att hålla mig vaken ett tag till.

1 comment:

Åsa said...

vad stor - och söt - Star.. Markus är på bilden :-)