Sunday, August 23, 2009

I väntans tider.....för att få mat.

Idag var vi i Mulle Meck parken som ligger i Järvastaden. Vi tog pendeltåget till Ulriksdal och därifrån var det en ca tio minuters promenad till parken. När vi kom fram vid 13-tiden bestämde vi oss för att äta lite lunch innan vi gick in i parken. En liten bit ifrån såg vi en grill kiosk och tänkte att det blir nog bra, men ack vilket felval det var. Lång kö, bara barnfamiljer, tog en evighet innan det blev vår tur. Vi kom inte till parken förrän klockan var ca 14. Väl där så sprang Elias omkring och trivdes som fisken i vattnet. Han åkte raket-rutschkana, linbana, körde lastbil mm mm.






Marcus har börjat få smakportioner nu. Vi har börjat att ge en tsk morotspuré per dag. Han gapar som en liten fågelunge och slukar den orangefärgade purén. Det verkar inte som att det kommer att bli några problem att få honom att börja äta. Om man säger gapa så brukar han öppna munnen med ett litet inledande flin. Idag hjälpte Elias till att mata sin lillebror. "Gapa stort Marcus, såhär".


Han blir kanske en riktig gourmet.

Nu är vi lite möra hela familjen. Daddy Fool ska natta Marcus och jag ska natt Elias. Sen kanske vi kan få lite egentid innan vi däckar vi också.

No comments: