Wednesday, February 25, 2009

Liten björnunge

Det har löst sig med Elias dagisproblem. Han ska efter mycket om och men få börja på avdelningen där nere, Björnarna. Några i förskolepersonalen tyckte så synd om DaddyFool för att han verkade så bekymrad över flytten till avdelningen där uppe att de ordnade så att Elias får flytta ner till sina andra dagiskompisar istället. Han flyttar ner redan i nästa vecka. Det ska bli spännande! Konstigt nog så ska Iris, Elias flicka, också flytta ner dit nu. Så från att inte ha någon ledig plats innan sommaren så har de plötsligt plats för två på en gång....! Nåja, huvudsaken är att det blir bra för de små liven.

Annars flyter det på som vanligt. Elias har fått upp sin Nalle Puhlampa och matchande Nalle Puhgardin. Jag har fått hem ett par kjolar som jag köpt på Tradera. I morgon kommer en amningströja. Har även köpt ett skötbord som vi ska hämta i Solna på lördag. Har lagt bud på en babymonitor, auktionen går ut den första mars. Det kan ju vara bra att ha för att hålla lite koll på den lille sen. Vi bor ju lite större nu :) Den förra babymonitorn vi hade (som vi fick från min bror) gick tyvärr sönder.
Vi behöver även köpa ett nytt spjälsängsskydd (och jo, jag har lagt ett bud på det med. Ett med Lilla spöket Laban-motiv. Dom är ju ganska dyra att köpa nya. De som verkar vara bra kostar ca 400-500 kr.







Här är några vinterbilder från DaddyFools och Elias besök i Fagersta:





1 comment:

Åsa said...

vad skönt att det ordnade sig med dagisplatsen!
Häriga snöbilder fr Fagersta. Här är nog all snö borta nu, även i bergen, för de senaste dagarna har vi haft 6-8 grader och snödroppar och krokus blommar överallt.