Monday, March 02, 2009

Inskolning och pusskalas!

Idag lämnade jag Elias på Björnarna. De skulle precis ha gympa när vi kom dit. Han verkade hur nöjd som helst. Den här veckan är det inskolning där och nästa måndag börjar han på riktigt. Våran stor pojke!

Vi försökte att han skulle sova en natt utan blöja i helgen. Frågade först om han ville det och det ville han. Han vaknade, kom in till oss med Bamsen i handen och sa: Bamsen har kiss på sig! Nästa natt ville han ha blöja igen. Vi får väl lov att fråga honom då och då hur han vill ha det. Viktigt att han känner sig redo.

Han är en riktig liten pussgurka numera. Pussas och gosas hur mycket som helst. Han vill pussa oss på näsan och på handen och kramas. "Du är så söt lilla du" är ett uttryck han använder ibland. Eller: "Lilla goooooos". Finns ingen hejd på hur mycket han gosas nuförtiden. Passar på att njuta. Den dagen kommer när detta slutar antar jag.

Firat DaddyFools födelsedag idag. Han vill inte fylla år mer, men men man har ju inget val... Han har fått ett presentkort på massage och en bok med bilder från Södermalm. Har lagat råstekt potatis och fyllda lövbiffar med gräddsås. Sen ska det firas med lite födelsedagsfika på söndag med lite gäster.

I magen är det fullt ös. "Bubblan" levde verkligen loppan igår kväll/natt. Bökade runt som en tok. Vet inte riktigt om han slog dubbelvilter eller vad han gjorde. Det kändes tom lite obehagligt. Han borde ju ha det ganska trångt där inne nu. Jag ska göra ett ultraljud om ett par veckor när jag ska till mvc nästa gång. Kolla om han ligger med huvudet neråt eller inte. Men som han lever rövare så är det väl inte säkert att han ligger kvar så ändå. Jodå, det kommer nog att bli livat här sen när han kommit ut. Full fart!

P.s Traderanytt: Köpt själskyddet med Spöket Laban, har även köpt en babymonitor nu. Vad ska jag nu hitta på att köpa tro? Hahaha

No comments: