Wednesday, May 03, 2006

Sanering av pipmugg

Igår åkte pipmuggen ner i sopkorgen. Vi letade och letade efter den, till slut kom jag på den briljanta ide´n att titta ner i sopkorgen, och mycket riktigt så låg den där bland alla gamla blöjor. Det var bara att diska av den och koka den i några minuter. Så tips till er alla, är ni här och inte hittar något ni ska ha, titta i sopkorgen i badrummet. Med stor sannolikhet finns det ni söker där!

Idag fick han ett rejält utbrott. Han skrek och skrek, inget hjälpte. Det kom dessutom väldigt plötsligt, ena sekunden skrattade han och hade kul, sen bara vände det och han började att gallskrika. Kanske att det var munnen som gjorde ont pga de framväxande tänderna. Stackars lilleplutt. :( Men nu är allt bra igen och han fnuttar omkring här i vardagsrummet.

Elias har haft sin farmor här hela helgen. Mamma och pappa var nämligen på lillskutts födelsedagsfest i lördags och då satt farmor barnvakt. Vi hade det jättetrevligt på festenoch farmor var så snäll att vi fick lov att stanna kvar ända till klockan ett på natten. Då tog vi en taxi hem. Igår kom även faffa hit. Han hade med sig en massa presenter till oss. DaddyFool fick ett par tröjor och en flaska Escape och jag fick en jättesnygg väska och handkräm från Clarins. Elias fick jättefina nya kläder. På eftermiddagen åkte vi och hälsade på hos fammos farbror och faster som bor i Solna. Där fikade vi och Elias trampade omkring på balkongen.

1 comment:

Anonymous said...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your lillae.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com