Wednesday, May 17, 2006

Avslutning

Igår var Elias och jag på BVC, det var avslutning för föräldragruppen. Det var andra gången gillt, för förra gången så var det ju bara Elias och jag där. Det hade blivit nån miss i kommunikationen tydligen. Den här gången var vi några flera. Det var jättekul att se hur alla barnen hade utvecklats. De flesta fnuttade omkring i grupprummet och lekte med alla leksaker. Stor skillnad från hur det var från början. Vi passade på att väga och mäta efter mötet. Elias väger nu ca 10,6 kg och han har blivit 78 cm lång. Vår stora, fina pojke! Nästa BVC grej blir när han är 1 och ett halvt år. Då ska de kolla hur han utvecklats; hur han går, vilka ord han kan säga mm mm. Det ska bli spännande!

En trist sak som har hänt är att den nya datorn har skurit ihop. Igår kväll kom en budare och hämtade den. Hoppas att det inte är hårddisken som är paj, det vore ju skittråkigt att förlora allt som vi har på den. Nåväl, vi får se vad de säger.

Idag firar Daddy Fool och jag att vi varit förlovade i fyra år. Det blir väl inte så mycket firande idag kanske, med tanke på att han jobbar imorgon. Vi kanske får fira i helgen istället. Det är dessutom nån Champions League match ikväll, som han ev ska ut och kolla på med en polare.

Nu är Elias sugen på att fingra på tangentbordet så jag ska nog avsluta skrivandet nu. Dags för ett morgonbad för hans del kanske.

No comments: