Tuesday, October 06, 2009

Hårda bud

Stackars Marcus har fått ett nytt magproblem. Sen han börjat med smakportionerna samt fått mer ersättning så har han blivit hårdare i magen. Det kan gå en dag eller mer utan att det kommer något och man märker på honom att det besvärar honom ibland.
Jag får ge honom mer katrinplommonpuré eller päronpuré. BVC sköterskan tipsade även om att man kan reta lite i ändtarmen med termometern så kan det sätta igång avföringsreflexerna. Det funkade faktiskt igårkväll. I morse verkade han också ha lite ont i magen så jag prövade faktiskt att först reta med termometern och sen sätta honom på pottan. Det kom inget bajs men han kissade lite.

Vi var på BVC igår. Då fick han andra omgången av vaccinationssprutorna. Nu har han lite feber sen igår kväll, men han verkar vid gott mod i alla fall. Han väger nu 7640 gram och är 65,5 cm lång. Kurvan börjar gå nedåt lite nu. Men han börjar bli tung vår fina ponke.

Elias har nu klarat av ytterligare två torra nätter utan nattblöja. (Jag tror minsann att jag hörde honom gå på toa själv tidigt i morse!)

No comments: