Wednesday, April 08, 2009

The D (delivery) day!

Japp, idag är den dagen då "Bubblan" är beräknad att komma ut, men ingen "Bubbla" har kommit ännu. Har varit på mvc och blodtrycket låg nu på 135/85. Bebisens huvud är fortfarande neråt och nu har det enl min barnmorska fixerat sig. Men det kan ju ändå ta ytterligare några dagar innan han kommer. Ska tillbaka till mvc på tisdag. Om ingen bebis kommit så ska jag få gå till SöS specialmödravård på kontroll den 19/4 för då är jag i vecka 41+3 och då brukar man göra en extra koll. Jag hade fått tid för en sån koll när jag var gravid med Elias, men han behagade komma ut precis innan. Samma dag tror jag till och med att det var.

Jag hoppas hoppas hoppas att vår lille prins kommer snart, idag, nuuuuuuu. Allt känns tungt. Att ta på och av sig stödstrumporna är numera mer eller mindre en mardröm. Känns som att jag sprungit maratonloppet efteråt. Känner för att parkera mig i soffan framför tv:n och sova, äta, sova, äta, men det går ju inte. Har ju en till liten prins och min storprins att tänka på också. Nåväl, snart är det nog dags!

Vädret har varit härligt de senaste dagarna. Idag var det väl en aningen kallare än igår, men ändå soligt och fint. Elias och jag såg tre sniglar som satt på bergsväggen vid Högbergsgatan. Ett vårtecken! Härliga tider!

1 comment:

Åsa said...

jag hoppas det blir en till liten skärtorsdagskille! Lycka till!
Här i Tyskland ska man gå på kontroll varannan dag efter d-dagen, men här är allting annorlunda i jämförelse med i Sverige när det gäller graviditet och födsel, tror jag...