Friday, November 28, 2008

Mysdag

Idag har vi varit lediga Elias och jag. Dagis hade planeringsdag, så det var stängt. Elias vaknade före oss så jag hämtade in honom, hans täcke och kudde plus Bamsen in till oss.Där låg han och bökade omkring ett tag, tills DaddyFool gick upp. Inte långt därefter gick Elias upp också. Han drack sin morgonvälling och tittade på Emil. Förmodligen avsnittet när Emils pappa fastnar i fönstergluggen på dasset. Detta är en klar favorit.

Sen gick DaddyFool iväg till jobbet. Strax efter knallade en trött lilla e upp. Sen åt vi frukost och satt och småpratade ett tag. När vi gjort oss iordning så bar kosan iväg mot Söderhallarna. Där åkte vi hiss och strosade omkring lite. Utanför en tobaksaffär stod en såndär liten bil som man kan stoppa in en tia i så får man sig en liten åktur. Detta roade sig Elias med en stund.

Efter bilturen var vi hungriga, så då gick vi till Pizza Hut och åt lunchbuffé. Elias fick i sig två pizzabitar och enorma mängder sallad. Sen rullade vi till en lekplats som ligger i Björns Trädgård, vid Medborgarplatsen. Där trivdes han som fisken i vattnet. Klättrade i klättertornet, åkte rutschkana, lekte på ett låtsaståg, gungade mm, mm. Trots att nästan all snö har smält bort så var det ändå lite kallt så det var det skönt att bege hem till värmen sen. Vi hade köpt med oss ett paket sockerkaksmix, så vi bakade en sockerkaka tillsammans. Elias slickade slickepotten ren efteråt med en belåten min. Nu sitter vi här och myser. Han har precis uttryckt önskemål om att få skriva till sin pappa via msn messenger, så vi får väl ta och göra det nu.

Minnen från vinterdagarna:





1 comment:

Åsa said...

har beställt snö till jul så att alvin klein också får åka pulka :-)