Wednesday, August 18, 2010

Semester?

Japp, nu har jag tre veckors semester, eller kan man kalla det semester? Det känns inte alltid som semester att ha en fem-åring som just nu är i ännu en trotsfas med kaxiga kommentarer, motarbetande och provocerande attityd, och dessutom en ett-åring som tillbringar mesta tiden inne med att klättra upp i soffan i vardagsrummet, där han slänger sig hit och dit, och sen springa i full fart till gästrummet och göra samma sak i soffan där.

Vi var på Grönan igår. Vi tänkte att vi skulle vara ute i god tid så vi kom dit kl 12. På båten fick vi reda på att de hade börjat med höstöppettider, så de öppnade inte förrän kl 15. Till Elias försvar så måste jag säga att han tog det rätt bra ändå, inga arga utbrott. Vi promenerade runt på Djurgården i ett par timmar, sen ställde vi oss i kön till biljettkassorna. Väl inne var det full fart. Elias åkte barnradiobilarna tre gånger och en massa andra saker. Vi mätte hoo och han var 109 cm lång så det var fortfarande en hel del saker han inte kunde åka, men nästa sommar borde hans urval ha ökat en del. Sockervadd och popcorn intogs, sen blev det pixxaslice till middag. Marcus åkte karusell för första gången!

Det var en trött familj som kom hem på kvällen! Vi tillbringade fem timmar på Grönan! Kom hem strax före kl 21. Men vi överlevde!!!

Vi har tyvärr inte kommit oss för att tömma kameran än, men snart.....!!!

1 comment:

Åsa said...

skönt med semester! Hoppas ni vill komma hit till oss snart, ni är iaf hjärtligt välkomna!