Tuesday, December 01, 2009

"Ma"

Nu har det börjat komma "mamma" liknande ljud. När han vill komma till mig eller inte ser mig så säger han ibland "Ma" eller faktiskt till och med "Ma-ma" har förekommit några gånger. Idag har vi varit på BVC (tidig 8 månaders kontroll). Allt gick bra. Sköterskan kommer att kalla oss senare för att en ögonspecialist ska kolla hans ögon extra. Detta pga att Daddy Fool skelade när han var liten och då brukar de kolla barnen lite extra. (Inte för att de har gjort det med Elias men i allafall.....)

Elias lekkväll med kompisen Ivar gick som smort. De dansade till Markoolio, spelade Rock Band, sprang omkring och busade och efter maten lekte vi kurragömma allesammans. De blev alldeles svettiga. De åt frukt som galningar också. Vi hade hela fruktskålen full innan, men när kvällen var över så var den tom.

Elias är bjuden på maskerad den tolfte december. Det är två dagiskompisar som ska fira att de fyllt fem år. Det blir fullt upp den dagen. Först maskerad och sen middag här hemma för att fira att gammelfarmor fyller 90 år!

Marcus "gjorde en Elias" ikväll. Han drog i en sladd och fick därmed en lampa i skallen. Det gick lyckligtvis bra. Endast en liten bula. Nu har det alltså börjat!

2 comments:

Anonymous said...

Hej Erika!
Tack för all underhållande informa-
tion. Vi ses på fredag vid 15-tiden. Längtar :D
Kram från farmor o farfar

Anonymous said...

maste kolla:)