Thursday, September 21, 2006

Vuxenpoäng

Japp, då har man varit på sitt första föräldramöte! Daddy Fool och jag var på föräldramöte på dagis igår. Först var det allmän info i lekrummet på nedervåningen och sen gick man till respektive avdelning, där vi åt ost och kex och fick lite mer information som rörde Elias avdelning. Innan vi gick så frågade vi en av fröknarna om hur det går för Elias med maten. Då fick vi reda på att han faktiskt äter själv ibland! Hon börjar att mata honom, men sen måste hon ju ta hand om de andra också, och tydligen ledsnar Elias på att vänta så han börjar äta själv. Hm, varför kan han inte göra det hemma?!

Annars har det varit en ynklig vecka här hemma. Både Elias och jag har varit förkylda. Elias är fortfarande lite snuvig, och jag är inte heller helt "fit for fight" ännu. Hade 38,8 graders feber i onsdags. Inte roligt. Trött, huvudvärk, halsont och en skrikandes, gnällandes liten sjukling i örat. Han var hemma från dagis i ett par dagar, men nu är han tillbaka igen.

Det går fortsatt riktigt bra på dagis (ta i trä). Faktum är att Daddy Fool redan har gått iväg dit med honom, för idag ska vi låta honom äta frukost där. Igår när hans pappa skulle hämta honom så var han ute och lekte på gården och verkade inte vilja gå därifrån. Det är skönt att det verkar gå så bra, för nästa vecka så börjar vardagen igen; Daddy Fool börjar ju också jobba igen. Dagisinskolningen är då över! Känns konstigt på nåt sätt. Våran stora, fina dagispojke!

No comments: